Ik ben Marga Boonstra-Schievink.

Al van jongs af aan heb ik paard gereden. Gedreven om meer uit de sport te halen heb ik de instructeurs opleiding van de Orun gevolgd. Tevens ben ik als dressuur jurylid actief. 

Fotograferen heeft me altijd al geboeid. Als klein meisje fotografeerde ik al met een eigen Agfa fototoestelletje en kon ik al tijden op stal staan om een foto van de mussen te maken. Inmiddels is het toestel meegegroeid.

Je kan bij mij terecht voor alle soorten paardenfotografie zoals b.v. portretten, foto's t.b.v. verkoop maar ook een mooie wedstrijdreportage behoord tot de mogelijkheden. Ook is er de mogelijkheid tot een gezellige mini fotoshoot, bijvoorbeeld als activiteit voor een club of manege. Uiteraard kan je ook samen met je paard/pony op de foto, zelf ben ik heel terughoudend in het plaatsen van dergelijke foto's op het internet. Deze zal je dus ook niet op mijn website terug vinden.

Zie je mij lopen op een wedstrijd dan kan je me altijd vragen of ik wat foto's wil maken.

Op deze site staan slechts een beperkt aantal voorbeelden van mijn fotowerk. Wil je meer informatie neem dan even contact met mij op.

Foto van Marga maakt deel uit van Equus Decorus welke ingeschreven is bij de k.v.k. onder nummer 67722709.